torek, 17. maj 2016

Ko me inspirira #48 : Mavrično

Očitno mi bo uspelo ujeti še zadnje minute Vladkinega in Tininega izziva. Nastala je preprosta voščilnica, ker za kaj več ni bilo časa. Uporabila sem Tinine pravokotnike, jih bolj površno pobarvala z distress blazinicami ter malo poškropila z vodo. In nastalo je tole.


Prijavljam jo v/na:
- 48. Ko me inspirira izziv: Mavrično
- majska galerija Najlepšega para

Sem se pa ob tem izzivu spomnila še na eno mavrično, ki sem jo naredila že kako leto ali dve nazaj. Poslala sem jo prijateljici, ko je bila bolna. V notranjosti sem naredila žepek za dvd, na katerega sem ji posnela par filmov, da ji je čas na bolniški hitreje minil.


Tako, izziv ujet, zdaj pa počasi spat.

Lahko noč vam želim,
Anja Ž.

9 komentarjev :

  1. Voščilnica polna močnih barv je nastala. Zanimivo je sestavljen in pobarvana. Mi je pa zelo všeč krasna ideja za deževne in bolne dni. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale ideja z DVD-jem, ki je skrit v notranjosti je tudi meni všeč. Obe mavrici pa...mavrični, pozitivni in nabiti z energijo....Najlepši par pa je dobro opravil svoj posel. Meni je všeč. čao

    OdgovoriIzbriši
  3. Čeprav na "hitro" si naredila super barvito, udarno voščilnico. Hudo všeč mi je pa druga, tako lepa pozornost:) Pozdravček, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako super si se poigrala s pravokotniki, da si dobila mavrično ozadje. In tale druga z mavrico je krasna in super ideja, da si ji priložila nekaj filmov za ogled.

    OdgovoriIzbriši
  5. Andreja je tvojo voščilnico zelo dobro opisala - barvita in udarna :-) Toliko pozitivne energije si vnesla vanjo, v drugo pa dodala še prijazno pozornost... Občudovanja vredno - voščilnici in pozornost! Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasni mavrici si naredila, pa všeč mi je kako si mislila na svojo prijateljico in ji poslala filme.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vau, kako svetovno zgledajo takole naloženi in pobarvani pravokotniki s šivi! Krasno si postavila sonce in oblačke. Pavčkov verz pa enkratno paše zraven. :-)
    Spodnja mavrica, poslana prijateljici pa je čudovita gesta in super ideja z žepkom za DVD. :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepe mavrične voščilnice.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  9. Anja, ti na hitrco pričaraš zelo, zelo lepe stvari :-))) Krasni sta...in ideja z DVD-ji je super.

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com