torek, 9. avgust 2016

Ko me inspirira #51

Danes bosta z moje strani kar dve objavi. Jutri se namreč za deset dni odpravljam še na eno otroško letovanje in tokrat mi časovno ne bo uspelo v naprej pripraviti nekaj objav za blog tako kot nazadnje. Bo tako vmes tudi moj blog malo na dopustu :)

Preden grem, sem morala na hitro preizkusit še nove rezalne šablone Marianne Design, ki sem si jih privoščila včeraj. Ovčko sem kupila, ker imam namen narediti mobile iz filca za novo članico naše širše družine, ki je na svet prišla prejšnji teden. To bo malo večji projekt, ki pride na vrsto, ko se vrnem iz morja.

Zaenkrat pa sem šablono preizkusila le na papirju. Nastala je spodnja otroška voščilnica, ki jo prijavljam na 51. Ko me inspirira izziv (Otroško) in v avgustovsko galerijo Najlepšega para (rezalna šablona oblaki in štampiljka z napisom). Ozadje je narejeno s pomočjo disstress inkov. Malo sem se še poigrala z grobo mleto soljo in belo tempero.


Tako, zdaj pa navijat za naše in vmes še spakirat vse potrebno za naslednjih deset dni. Z mano gre kar nekaj ustvarjalnih pripomočkov in pa še več ustvarjalnih idej, da nam z otroci ne bo dolgčas, ko bo prevroče, da bi bili na plaži.

Lep pozdrav vsem,
Anja Ž.

7 komentarjev :

  1. U, je cartkana zale ovčica.
    Tebi pa želim en krasen dopust.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jej, kakšna luštna ovčka. Super šablonica. Tudi ozadje in napis sta super. Lepo se imej na letovanju in čim več lepega vremena.

    OdgovoriIzbriši
  3. o, kako je luštna, tudi tako lepih barv!
    uživajte na letovanju, si res pridna, da si toliko z otroki, te prav občudujem!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna in nadvse lušna je tale voščilnica. Lepo se imejte na letovanju.

    OdgovoriIzbriši
  5. Oooo to je pa ena tistih ovčk, ki jih štejemo pred spanjem:). Ta je šla očitno malo na potep - zelo je luštna:) LP Andreja

    OdgovoriIzbriši
  6. Ena ovčka, dve ovčki ... Grrrrrr Hrrrrr :) Krasno nočno ozadje in ljubka ovčka.
    Naj ti bo lepo na letovanju.

    OdgovoriIzbriši
  7. Anja, tole je pa tako zelo ljubko...Hvala ti, ker si se nama pridružila pri izzivu...in uživaj na dopustu :-).

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com