petek, 5. avgust 2016

Kotiček na vrtu

V vročih poletnih dneh prav paše, če imamo na vrtu kakšen kotiček, kjer lahko posedimo in v senci spijemo ohlajeno limonado ali zvečer kakšno pivo :)

En tak kotiček sem poskušala uprizorit tudi v spodnji škatlici. Dobila sem fotografijo čudovitega vrta, prave oaze miru, ki ga ima za svojo hišo slavljenka. Dolgo sem razmišljala, kako bi naredila vse tiste male grmičke in pravilno postrižene žive meje. Nato pa sem se odločila, da najprej začnem s kotičkom ob robu vrta. Garnitura je na koncu prišla precej velika, tako da je zmanjkalo prostora za vse grmičke :(






Navodilo je bilo tudi, da naj vrt obdajajo okoliški hribi, ki so slavljenkine priljubljene pohodniške točke. Zato je notranjost tokrat bolj enostavna in v zelenem.

Poseben izziv pa je bil tokrat tudi pokrovček. Želja je bila, da je na vrhu torbica, podobna tisti, ki jo je slavljenka dobila za darilo. Tudi tu sem si pomagala s fotografijo. Prvotna ideja je bila, da torbico naredim iz filca. Pa sem si nato premislila in jo naredila iz svojega najljubšega materiala, papirja :) In je šlo neverjetno hitro. Pa še vse male elemente na torbici sem lažje izrezala in pridejo bolj do izraza.




Škatlico prijavljam v avgustovsko galerijo Najlepšega para, ker tudi tokrat ni šlo brez mojih priljubljenih šablon za izrez rožic in listkov.

Želim vam lep konec tedna, nekje v senci, z najljubšo pijačo v roki :)

Lep pozdrav,
Anja Ž.

19 komentarjev :

  1. Saj sploh ne vem, če upam komentirat:), kajti naredila si celo parcelo in s takimi elementi, da se mi še sanja ne, da jih lahko sploh dobiš. Vse si naredilo resnično zelo, zelo premišljeno in natančno. Pokrov je pa že zgodba zase, saj sem najprej mislila, da je torbica prava. Najbolje, da začneš delat prave:) LP

    OdgovoriIzbriši
  2. Sploh se ne morem nagledat. Iz objave v objavo občudujem tvojo kreativnost.

    OdgovoriIzbriši
  3. Svetovna škatlica. Kaj to za stole imaš šablono? Vrhunsko <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Stoli so pa narejeni s kombinacijo različnih šablon. Naslon je v bistvu del ulične svetilke Marianne Design šablone. Mrežasti del je tudi izrezan s pomočjo MD rezalne šablone za večjo pentljo. Pa potem različne velikosti krogov. Noge so pa improvizirane :)Včasih se je treba znajdt s tistim, kar imaš :)

      Izbriši
    2. Vrhunsko! To je to, kar sma debatirale na instagramu!

      Izbriši
  4. Ej, pa ti si kraljica miniatur. Tudi mene zanima kako ti je uspelo narediti tako natančno in lepo oba stola in mizo. PA celoten kotiček, najraje bi se vsedel v senco in pokramljal s prijatelji ob kavici ali hladni pijači.
    Krasno torbico si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovit raj na vrtu si ustvarila in torbica je top. Toliko luštnih elementov, da bi jih človek kar gledal in gledal.

    OdgovoriIzbriši
  6. res, prav vsakič navdušiš s svojimi idejami in detajli, neverjetna si!

    OdgovoriIzbriši
  7. Kaj naj napišem drugega kot to, da je škatlica fantastična. Vrtni kotiček deluje zelo realistično in vabi k počitku. Torbica pa je tudi fenomenalno lepo narejena.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uauu kiloko detajlov, čudovita škatlica je!

    OdgovoriIzbriši
  9. Fenomenalni vrtni kotiček in torbica. In res si zelooo ustvarjalna in iznajdljiva pri svojih kreacijah.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tole je pa res prava umetnost kako znaš vse skupaj sestaviti in dobiti idejo kaj uporabiti za kaj :-)) Stoli so res fantastični in tudi torba je kot originalna. Super lepa škatlica.

    OdgovoriIzbriši
  11. Tole je pa res prava umetnost kako znaš vse skupaj sestaviti in dobiti idejo kaj uporabiti za kaj :-)) Stoli so res fantastični in tudi torba je kot originalna. Super lepa škatlica.

    OdgovoriIzbriši
  12. Fenomenalna škatlica, torbica ti je fantastično ratala, sem pomislila najprej da je prava. Čudovito :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja super si se spet odrezala! Noro dobro si naredila vrtno garnituro in torbico! Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  14. Neverjetno kakšne detajle znaš izdelati, tale torbica je kot prava. V kotiček na vrtu pa bi takoj pobegnila in se z veseljem zaprla v tole škatlico :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Res si neverjetna s svojo natančnostjo pri vseh detajlih. Izjemen smisel za papir imaš. Škatlica je megaaa!

    OdgovoriIzbriši
  16. Anja, kapo dol. Navdušuješ z svojimi škatlicami, res si neverjetna.

    OdgovoriIzbriši
  17. Še dobro, da sedim :)). Anja, vrhunsko si okrasila škatlico. Lp

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com