nedelja, 27. maj 2018

Voščilnica z lisičkami / Card with Foxes

Upam, da ste imele lep teden. Pri meni ja zadnje čase kar pestro in kaže, da bo tako vse do dopusta. K sreči si uspem vzet kakšno uri tudi za ustvarjanje. Ta teden sem se lotila tehle luštnih lisičk in naredila voščilnico, ki jo lahko uprabim tudi za katero od mojih prijateljic, ki mi viedno stojijo ob strani. Več o izdelavi pa si lahko tudi tokrat preberete na The Scrapping Cottage blogu.

Hope you had a good week. Mine was busy at work and it'll be like this till end June. This year Summer vacation will be well deserved. But I wasn't just working, I managed to take some time to craft. I had to color this cute Fox die. I decided to make a card I could give to one of my friends, that always support me. More on The Scrapping Cottage blog.

 Preden grem, vas povabim še v spletno trgovino, kjer se ravnokar odvija Memorial Day Sale, na voljo so super popusti. Obenem pa je zunaj tudi nova serija moških rezalnih šablon "Just for Guys", za katere že komaj čakam, da pridejo do mene. release is in the store.

Želim vam eno čudovito nedeljo.
Anja Ž.


Cottage Cutz rezalne šablone, ki sem jih uporabila:2 komentarja :

  1. Simpatični lisički na lepem ozadju. Všeč mi je, kako si ju postavila v ovalni okvir.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo ljubka in pozitivna voščilnica krasnih barv je nastala za prijateljico. :)
    Tudi pri meni je zelo pestro in živahno, tako da bo ustvarjanje moralo še malo počakati do počitnic. Ampak nam bo uspelo! Uspešen in prijeten teden ti želim.

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com