nedelja, 7. januar 2018

Pasja ljubezen / Puppy Love

Upam, da so za vami prijetni praznični dnevi. Sama sem imela nekaj prostih dni, ki sem jih izkoristila za malo počitka, preden sem šla v sredo spet nazaj v službo. Ker januar predstavlja nov začetek, tudi v ustvarjalnem smislu, sem se ta vikend odločila, da preuredim in pospravim svojo ustvarjalno delavnico. Kupila sem nekaj novih regalov in zdaj poskušam urediti ves svoj material in pripomočke. Koliko stvari se lahko nabere tekom let. Sploh pri meni, ko vse spravljam, ker se mi zdi, da mi lahko še kdaj pride prav. Tokrat sem se odločila, da bom nekaj stvari dala stran, npr. barve za svilo, steklo ipd., ker jih res že leta nisem vzela v roke. Pa še kaj se bo  našlo za v to škatlo.

In pa še k mojemu današnjemu projektu. Izdelala sem voščilnico za Valentinovo z ujemajočo kuverto, da malo presedlam iz zimsko prazničnih motivov. Več pa na The Scrapping Cottage blogu.

I hope you had nice holidays. I had a few days off and managed to get some rest before I started working again on Wednesday. I like to start new year fresh so this weekend I'm working on my craft room. I bought some new shelves and now I'm trying to sort all my supplies and organize them again. I decided to put some stuff away because I'm not using it anymore. Hope I can finish everything today. 
For my Sunday post I made a Valentine's card and a matching envelope. I used the Puppy die, which is now available in the store for a great price.






Želim vam prijetno in sproščeno nedeljo.
Anja Ž.





7 komentarjev :

  1. Ja, z leti se res nabere ogromno stvari. Pridna, ker si imela inventuro.
    Simpatičen kuža. Pa še s kuverto si se potrudila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Verjamem ti, da se ti je nabralo ogromno stvari, saj sem tudi sama taka, da se zelo težko ločim, ker mi lahko kaj kasneje še kako prav pride :-))
    Čudoviti voščilnici si naredila.
    Srečno, zdravo in ustvarjalno 2018 ti želim!

    OdgovoriIzbriši
  3. Anja, kakšne prikupne valentinove si ustvarila, mi je prav žal, da ne pašem v to kategorijo:)). Bodi uspešna pri voščilnicah in pri pospravljanju:), predvsem pa uživaj, lep pozdrav Andreja

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo prikupna voščilnica, še posebej mi je všeč kako si skombinirala trak in napis love.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi jaz uspešno hrčkam vse stvari, potem pa ne vem kam bi z njimi. zgleda, da nam ni pomoči. Voščilnica je izredno ljubka in simpatična.

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako je ljubek tale kuža. Zelo mi je všeč!

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com