nedelja, 27. avgust 2017

Voščilnica za čedno dekle / Pretty Woman Card

Dopusta je konec in spet sem nazaj z novo objavo za Cottage Cutz blog. Še vedno se igram z novimi poročnimi šablonami. Tokrat sem z njihovo pomočjo naredila voščilnico, ki je idealna za katero od prijateljic, ki imajo rade oblačila in make up. Barvanje in sestavljanje tehle malih koščkov mi je res v veselje :) Z malo predelave pa lahko s temi šablonami naredimo tudi voščilnico za bodočo nevesto. Več o pripomočkih in izdelavi pa najdete na The Scrapping Cottage blogu

I'm still playing with the new wedding dies. Today I made a card that can be used for one of your girl friends. The one that likes to look good, loves to dress up and put on some make up. All this small pieces are so fun to color and put together. With a little moderation you can use this card for a bride to be. 







Želim vam lepo in sproščeno nedeljo.
Anja Ž.







4 komentarji :

  1. Čudovita prva stran in obe notranji. Za eno, ki se rada lišpa in lepo oblači :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Težko si predstavljam, kako mičkeni so vsi ti izrezi. :-) Zelo lepo si sestavila voščilnico tako zunaj, kot v notranjosti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepo narejena voščilnica tako zunaj kot not in vse te podrobnosti...verjamem da ti je vzelo kar nekaj časa da jo sestaviš.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  4. Kaksna bogatost na prvi strani, ki se se kar nadaljuje z odpiranjem voscilnice. Cudovito si vse pobarvala in pozlozila v popolno voscilnico za micno gospodicno. ;)

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com