nedelja, 7. maj 2017

Voščilnice za materinski dan / Mother's Day Cards

Danes imam za vas dve voščilnici, ki sta namenjeni mamicam ob materinskem dnevu (v ZDA namreč materinski dan praznujejo drugo nedeljo v maju, torej naslednji teden). Uporabila sem rezalne šablone, s katerimi izrežeš ljubke male deklice in dečke in jih luštno oblečeš. Pa izjemno veliko možnosti kombinacij ponujajo :) Poleg novih šablon pa je tole tudi prva objava, v kateri sem uporabila nove Distress Oxide.

Mother's day is approaching and I made two cards using new baby doll dies. These were my first picks of the baby relenuase because you can combine them in so many ways. And these is also my first post using new Distress Oxides.


Najprej sem izrezala vse delčke oblek in jih pobarvala z Oxidi. Moram reči, da sem res zadovoljna s tem, kako se da z njimi barvati izrezke. Res se lepo blendajo. Edino kak več odtenek še pogrešam, da bi lažje osenčila določene dele.


Nato sem izrezala vse preostale dele telesa. Te sem pobarvala z navadnimi distressi, ker Oxidi nimajo ustrezne kožne barve. Moram reči, da mi je zelo všeč ta kombinacija obojih. Pa še nasvet glede sestavljanja figuric. Priporočam, da najprej sestavite oblačila in nato dodate roke, noge in glavo.


Več o preostanku izdelave pa najdete na Cottage Cutz blogu.

Želim vam lepo nedeljo.
Anja Ž.

Rezalne šablone, ki sem jih uporabila:

10 komentarjev :

 1. Krasni voščilnici si naredila. Ustvarjanje s temi šablonami lutk je res zabavno. Lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Ooo, sta simpatični. Fantič in deklič sta krasno pobarvana. Lepo sestavljeni voščilnici.

  OdgovoriIzbriši
 3. iiiiii kako sta oba lušna...prekrasno barvanje kože......oh, ko bom velika!!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. vauuu, tole pa so kombinacije po dolgem in počez :) Voščilnic sta zelo ljubki in primerni ta 1000 in eno priložnost. Superca!

  OdgovoriIzbriši
 5. iii, super sta. Tako lepo si vse pobarvala in skombinirala.

  OdgovoriIzbriši
 6. Luštno, zelo luštno. :)
  Krasno si pobarvala in sestavila deklico in dečka. Tudi meni je senčenje z distress oxidi zelo všeč. Pa vidim en super pripomoček za senčenje mini detajlov. :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Zelo simpatični voščilnici:), lep pozdrav Andreja

  OdgovoriIzbriši
 8. Zelo luštni sta in simpatične so tele šablonce!

  OdgovoriIzbriši
 9. ooo kako sta luštni in zelo lepo si ju skombinirala :-))

  OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com