nedelja, 16. april 2017

Voščilnica s pirhi / Easter Eggs Card

Na velikonočno nedeljo imam za vas voščilnico s pirhi.

I have an Easter card for you today. I used the beautiful Fancy Spring Eggs die which is one of my favourite Easter eggs dies.


Več o postopku izdelave lahko najdete na Cottage Cutz blogu.


Pa še tale namig na sliki, ki morda kateri pride prav. Našla sem en fajn bel flomaster, ki super piše po temnih podlagah. Na voščilnici sem ga uporabila na zelenju (kar se sicer zaradi nerodne svetlobe morda slabo vidi), je pa super prekriven na vseh kraft in eko osnovah.


Za konec pa še en opomnik. Na voljo je nova kolekcija Cottage Cutz šablon. Na voljo je kar 42 novih, super luštnih motivov, ki bodo gotovo prišli prav vsem, ki ustvarjate albume in seveda tudi ostalim. Za kratek čas so na voljo s 25 % popustom.

And just a reminder. There is a new release of beautiful baby dies and it is available on the Scrapping Cottage site. Don't forget to check it out and get 25 % discount.

Lep preostanek prazničnih dni.
Anja Ž. 




3 komentarji :

  1. Prekrasne pirhe si ustvarila. Tako tista na voščilnici kot tudi prava. Vidim, da si imela dober navdih. ;) In hvala za nasvet z belim flomastrom, vedno prav pride. Novo kolekcijo pa ne bi smela pogledat, ker majo tako simpatične dinozavre :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Najprej so mi v oči padli pirhi - krasni so in šele potem, priznam, sem ugotovila, da je zraven voščilnica... in sedaj občudujem vse skupaj :-)
    Naj bo ustvarjalno obarvan tvoj teden, Majda

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole je pa ena čudovita čudovitka. Všeč mi je cvetlični rob pod belo podlago.

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com