nedelja, 26. marec 2017

Škatlica in vabila za krst

Najprej iskrena hvala za vse vaše čestitke in komentarje pod prejšnjo objavo. Res sem vesela vse vaše podpore. Upam, da se bom lahko odkupila s kakšno več objavo na blogu. Trenutno se še malo lovim s službo in privajam na nove časovne okvirje, ampak verjamem, da bom kmalu toliko utečena, da bom lažje bolj redno aktivna na blogu.

Danes vam pokažem škatlico, ki je nastala v petek. Včeraj smo namreč krstili malo Emo, hčerko moje sestrične. Ker je zdaj dogodek mimo, lahko objavim, kakšno škatlico sem ji izdelala za darilo.












Tokrat je škatlica dimenzije 11 x 11 x 11 cm, da sem lahko uporabila čudovito čipkasto šablono, ki je prevelika za moje običajne škatlice. Na sredini pa je otroška posteljica iz chipboarda, ki jo najdete v Tamarini trgovin. Tamara ima res super izrezke v ponudbi (poleg še drugih super izdelkov, ki me kličejo po nakupu :). Precej je tudi takšnih, ki so idealni za sredino explosion škatlice.

Tole so pa še vabila, ki s(m)o jih dobili povabljenci na krst. Te smo s sestrično izdelali skupaj. Že nekaj let imamo tradicijo, da vabila in zahvale za pomembne družinske dogodke izdelujeva skupaj (včasih se nama pridruži tudi moja sestra) in ustvarjanje združimo še z obvezno kavico in klepetom. Tako delo hitro mine, pa res prijetno skupaj preživimo čas.



Želim vam lep preostanek vikenda, kmalu pa se oglasim tudi s prvo objavo na Scrapping Cottage blogu.

Anja Ž.

12 komentarjev :

  1. Anja s svojimi izdelki si izredna, tako dovršeno, vse smiselno skombinirano - vedno me navdušiš. S službo se boš pa že počasi spravila na TI in bo vse lažje. Sicer pa imaš tam na roko in na oči toliko dodatkov, da bo tvoje ustvarjanje ves čas vrhunsko:). Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna vabila si izdelala, da o škatlici sploh ne izgubljam besed :-)) Toliko lepih detajlov je v njej ...

    OdgovoriIzbriši
  3. Oboje je prekrasno in vabila in škatlica. Popolno je vse :)
    Lepo nedeljo,Nataša

    OdgovoriIzbriši
  4. Anja, res znaš sestaviti tako, da je celota pravo umetniško delo. Pri škatlici mi je všeč, ker se tiste rožice in zelenje ponavlja na vseh delčkih. Lepo, da skupaj ustvarjate. Krasna vabila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prelepa je, zelenje ji da eno posebno dimenzijo. Vabilca so pa tudi čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  6. Čudovita in lepo dodelana škatlica. In dopade se mi, da sta vabila naredili s sestrično skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovito škatlico si ustvarila. Prijetno s koristnim je bilo tudi vaše druženje, vabila so zelo lepa. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Tako Škatlica kot tudi vabila so dodelana v nulo.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  9. Anja, ko bi me slišala - oz. moje oh in sploh zvoke, ki so nastali od navdušenja... prepričana sem, da je skupna energija pripomogla k dovršenosti!! Sem res navdušena, zelo!!!
    Pomladni pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši
  10. Prekrasna škatlica.....res izdelana v nulo

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo lepo si izdelala tako škatlico kot vabilca!

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com