petek, 3. junij 2016

Škatlica kuhaj

Na hitro spišem tole objavo, preden do konca spakiram stvari in se odpravim za vikend na morje :) Sicer bo delovni vikend, ampak nič za to. Na morju je tudi delo lažje :)

Tole je ena izmed škatlic, ki je nastala v tednu, ko sem jih izdelovala po tekočem traku. Namenjena je bila gospe, ki rada kuha in peče. Posebna pozornost za zadnje leto, ko je še na prvem mestu štirica.Ker se je bolj mudilo, sem tokrat uporabila potiskan papir. V notranjosti tokrat delovna miza pekarice.
Tokrat sem si malo pomagala pri skledi. Uporabila sem pokrovček od pene za britje. Iz papirja tokrat ni šlo :)

 Na stranice sem dodala tage, ki sem jih prav tako izrezala iz potiskanega papirja. Da so bolj uporabni, sem na drugo stran dodala recepte.


Pa še recept za zadnje leto pred abrahamom.


Ker sem uporabila tudi nekaj drobnarij Najlepšega para (štampiljka zate, rezalna šablona številke in mali krogci), jo prijavljam v junijsko galerijo.

Zdaj pa prvič letos morju naproti :)

Želim vam kar se da lep vikend,
Anja Ž.

15 komentarjev :

 1. Ti si res neverjetna mojstrica, občudujem vse te tvoje miniature in pa vsakič prekrasne barve.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ujej, spet te tvoje miniature. Jaz se še spomnila ne bi kaj takega naredit (valjar, metlica, jajce!).
  WOW!
  Ne delam več škatlic, bom kar pri tebi naročila kako ;)

  OdgovoriIzbriši
 3. Že to je noro, čeprav je narejeno na hitro, kakšne so pa šele tiste, ki jih delaš z "andahtjo":) Ne mi reč, da si ji pripravila kar pravo moko in jajce - no vsaj zgleda tako. Če je pa še tukaj kakšen trik je pa že čist preveč:) Skratka super, sedaj pa le uživaj na morskem vikendu, pozdravček, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 4. Uh...kakšna umetnina! Prelepo vse do zadnje pikice...

  OdgovoriIzbriši
 5. A dej no, jaz sem hotla pa že vprašat,če si slučajno prešaltala v pekarno, pol pa tole! Noro, noro fajn in lepo. Mojstrica škatlic presenečenja :-)

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovita je! Všeč so mi vsi detajli in zaokrožena celota.

  OdgovoriIzbriši
 7. Ja Anja, ti si res prava mojstrica eksplozion škatlic :-)) V njih je vedno prava paša za oči, mnogo drobnih in včasih skoraj nemogočih stvari, ampak ti vse to spretno in verjetno z lahkoto izdelaš. Moj poklon!

  OdgovoriIzbriši
 8. Še moj poklon, škatlica čudovita. Dodatki pa vrhunsko dodelani. Tudi meni ne gre v glavo, kako si naredila jajce. Saj je videt, kot bi ga ta moment ubila v skledo.

  OdgovoriIzbriši
 9. Ojoj, spet je vauuu. Kakšne noro dobre detajle ti narediš. Tudi mene zanima iz česa sta moka in jajce, saj izgledata kot prava. Bravo!

  OdgovoriIzbriši
 10. Kako le človek tako imitira jajco in moko? Svetovno. Še ena mojstrovina.

  OdgovoriIzbriši
 11. Prekrasno! Spet sami lepi in zanimivi detajli. Res, le kako ti uspe narediti jajce? Super je! Všeč mi je, da si na drugo stran tagov dodala recepte!

  OdgovoriIzbriši
 12. Anja, vrhunsko. Moka in jajce, da padeš dol :). Lp

  OdgovoriIzbriši
 13. Čista fantazija! Sploh ne bom vprašala, kako ti je uspelo narediti moko in jajce, samo čudila se bom temu in vsem ostalim čudovitim in v nulo dodelanim podrobnostim. :-)))

  OdgovoriIzbriši
 14. Wow, wow, wow!!! Ostrmela sem z odprtimi usti ... to je pa res čista fantazija, kot je komentirala moaj predhodnica. Vse pohvale za tako izjemno detaljne kuhinjske pripomočke!

  OdgovoriIzbriši
 15. Ojej...ne samo da padeš dol, tudi gor te ponese, ko vidiš ta izdelek. Punca, tole je vrhunsko.

  OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com