ponedeljek, 18. april 2016

Škatlica za hip hop plesalko

Tale škatlica je bila pa eden večjih izzivov v zadnjem času. Namenjena je bila zavzeti hip hop plesalki, ki je praznovala 18. rojstni dan.
Mislim, da sem škatlico 3x odložila in ponovno začela. Kar nisem in nisem našla prave ideje. Ko sem brskala po googlu in pinterestu na temo hip hopa, nisem našla nič takega, kar bi me posebej pritegnilo. Na temo baleta je na voljo kup stvari, digitalnih štampiljk ipd., samo to na žalost ni prišlo v poštev :(



Potem pa sem dobila zamisel, ko sem brskala po novi Rayherjevi strani z ustvarjalnimi idejami. Naletela sem na tole pomladno punčko in dobila idejo, da bi naredila plesalko z glavo iz lesene kroglice in telesa iz žice. Nekaj zelo uporabnih navodil sem našla na pinterestu oz. you tubu. Izdelava je res enostavna in za prvi poskus sem bila kar zadovoljna. Ko sem imela enkrat narejeno plesalko, pa je ostalo kar steklo in nastal je plesni studio.


Plesalko sem oblekla v filc, v studio pa dodala še nekaj nujnih pripomočkov (radio z zvočniki, telefon in slušalke, stekleničko z vodo in brisačo).







Radio in zvočniki so iz kartona. Naprintala sem edino sprednji del radia, ker je preveč gumbov, da bi jih narisala. Slušalke so iz moos gume, klopca pa iz sladolednih palčk. Hip hop napis je nekoliko privzdignjen, da se je zadaj lahko dodal denarni prispevek.

Hvala za obisk in lep pozdrav,
Anja Ž.

8 komentarjev :

  1. Prav neverjetna si z vsemi temi ročno izdelanimi detajli. Super si se znašla s punčko in izdelala svetovno škatlico.

    OdgovoriIzbriši
  2. Anja, svetovno si se znašla in naredila pravo HIP HOP punco. Radio, zvočniki, slušalke, brisača in steklenička so samo še pika na i.
    Obvladaš.

    OdgovoriIzbriši
  3. Saj ne morem verjeti koliko drobnih elementov si naredila. Vrhunsko!!! Neverjetna si.

    OdgovoriIzbriši
  4. Anja, s škatlicami presenečenja si neverjetna. Vedno se tako potrudiš in vsak element dodelaš tako, da je na koncu videti noro dobro. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Anja, tvoje škatlice so že prepoznavne in vedno so nekaj posebnega. Tako je tudi današnja izdelana prekrasno, z vsemi detajli in vse si zadela v nulo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Anja, kapo dol za tole! Kako si se dobro spomnila in vse tako lepo dodelala. Čudovito!

    OdgovoriIzbriši
  7. Anja, neverjetna si. Super si vse izpeljala, Plesalka je noro dobra.

    OdgovoriIzbriši
  8. OMG... kaj ti vse spraviš skupaj.
    VAU... mene je že sveža barvna kombincaija prepričala. Da o detajlih ne zgubljam besed.

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com