četrtek, 21. april 2016

Škatlica čokolade

Spet imam za vas eno škatlico. Ne morem pomagat, ampak zadnje čase pri meni nastajajo večinoma le škatlice. Spodnja je nastala za dobrega prijatelja, ki je s tole pozornostjo razveselil svojo sodelavko, ljubiteljico temne čokolade.Za pokušino je bilo nekaj pralinejev že na pokrovčku, ostali so se skrivali v notranjosti.

Pa še ena bolj ta zaresna, ta prava temna čokolada :)


In tale napis, ki sem ga našla na googlu, je bil kot nalašč za zraven.


Čokoladni pralineji so v bistvu lesene polkrogle, ki sem jih prebarvala z akrilnimi barvami in posula z bleščicami. Lističi, v katere so zaviti, so dejansko od enih čokoladnih bonbonov, ki jih že zdavnaj ni več :) So se mi pa ti papirčki zdeli še uporabni in sem jih shranila. Čokolada pa je (na žalost) iz kartona. Ponavadi izrežem dva ali tri sloje debelejšega kartona, jih zalepim enega na drugega, ter okoli oblepim s tankim trakom, da zakrijem robove. Nato vse skupaj pobarvam. Na podoben način sem naredila tudi televizijo v dnevni sobi.

Prejemnica je bila navdušena, kljub temu, da čokolada ni bila za pojest :)

Škatlico prijavljam v aprilsko galerijo Najlepšega para. Uporabila sem rezalno šablono z dekorativnim robom.

 En čokoladni pozdrav vsem :)
Anja Ž.


7 komentarjev :

 1. Anja, kako sladka objava ;) Škoda, da pralineji niso za pojest, tako slastno delujejo.
  Krasna škatlica.

  OdgovoriIzbriši
 2. Tole tvoje pa izgleda vse tako pravo, da bi človek kar zagrizel:). Super in lepo narejeno, vse čestitke. Lep pozdrav, Andreja

  OdgovoriIzbriši
 3. oh Anja, spet fantastična škatlica :-)) Ne morem se je nagledati, saj je v njej toliko lepih in unikatnih delčkov. Spet si jih premišljeno in skrbno naredila. Moj poklon!

  OdgovoriIzbriši
 4. Anja, še ena prekrasna škatlica ♥. Lp

  OdgovoriIzbriši
 5. Anja, spet ena tvojih prekrasnih škatlic, polna drobnih in čudovitih detajlov. Res na vse pomisliš in krasno izdelaš.

  OdgovoriIzbriši
 6. kakšne mojstrovine delaš, vau, tudi prejšnja škatlica za plesalko - prav neverjetne so, taki domiselni detajli in lepe barve, prav razturaš ...

  OdgovoriIzbriši
 7. Aaaaaa.... še ena tvoja ekstra huda škatlica... pa še tako sladka.
  Lajkam na polno <3

  OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com