četrtek, 31. marec 2016

Reciklirana ozadja

V Ustvarjalnem dotiku je bila marca tema recikliranje. Uspelo mi je naredit dve voščilnici. Prva je preprosta moška, namenjena za fanta, ki se uči za optika.


Ker sem imela za izdelavo na voljo res malo časa, nisem preveč komplicirala. Reciklirala sem pločevinko piva. Sem bila kar presenečena nad tem, kako se lepo reže s škarjami in nato embosira. Kasneje sem preizkusila tudi rezanje s šablonami in tudi gre :) Bom definitivno uporabila še na kakšni :)


Potem pa je nastala še tale, kjer sem uporabila kos starih kavbojk. Pobarvan odtis sem imela shranjen že od prej in sem samo še skombinirala z rdečim okvirjem. Ker je narejena na zalogo, bom naknadno pogruntala kam dodati napis :) Se pa jeans, kljub temu, da je bil tanjše sorte, ni dobro obnesel pri rezanju z rezalnimi šablonami. Sem najprej želela naredi ene all starke iz jeansa, pa sem obupala, ker je bilo potrebno preveč popravljati s škarjami.

Prvo voščilnico prijavljam na izziv Ustvarjalnega dotika. Iz njihove trgovine sem uporabila bele osnove za voščilnice, reliefno srajčko (ni več na zalogi) in štampiljko z napisom (prav tako ni več na zalogi). 

Drugo pa prijavljam v marčevsko galerijo Najlepšega para. Uporabila sem rezalno šablono pravokotniki s šivi. 

Lep zaključek marca vam želim,
Anja Ž.


5 komentarjev :

  1. Bravo za odlično recikliranje pločevinke. Obe voščilnici sta krasni. Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si se spomnila in nikoli ne bi uganila, da je od pločevinke piva :) Krasna čestitka! Tudi druga je čudovita (prosim le, da v prihodnje za naš izziv posebej pripraviš objavo). Hvala za sodelovanje v izzivu Ustvarjalnega dotika! Lep večer, Barbara

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako fajn si uporabila poločevinko. Meni še na konec pameti ne bi padlo kaj takega. Pa teudi Gorjuška na ozadju iz kavbojk je zelo luštna. Dobro si reciklirala.

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlični sta obe reciklaži in tudi sama nisem vedela, da se da s pločevinko tako lepo delati. Res super izpade.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ooo, kako super namig za reciklažo. Vošilnici sta čudoviti!

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com