nedelja, 3. december 2017

Sveta noč / Holly Night

December je tu in letos me čaka še veliko dela. Daril še nimam, pa tudi voščilnic moram še kar nekaj izdelati. Vsako leto skušam vsaj eno serijo narediti z jaslicami. Letos bom za to serijo uporabila novo Cottage Cutz šablono z motivom Svete družine. Tokrat sem za pokušino izdelala preprosto voščilnico. Več o sami izdelavi pa na The Scrapping Cottage blogu.

December is here and the lights are already up all around our city. I still have a lot of work to do before Christmas. I have to buy and make some more gifts and I have to make some more Christmas cards. Every year I try to make some with Nativity motive. This year I'm using the new Cottage Cutz Away in a Manger die for my Nativity cards.




Želim vam prijetno nedeljo in uspešen teden, ki je pred nami.

AnjaŽ.



2 komentarja :

  1. Ne vem, kdaj se je že začel december. Tudi mene čaka še precej dela, če želim vse ideje uresničit in izdelat vse voščilnice. :)
    Čudovita bo tvoja serija voščilnic z jaslicami. Prekrasna šablona in prav čarobno si izdelala ozadje. Zelo ji pristoji. Naj bodo lepi decembrski dnevi.

    OdgovoriIzbriši
  2. Anja, če kaj vem, boš vse nadoknadila:), tvoja sveta družina pa je čudovita. Lepo ozadje, sama spokojnost. Pozdrav in imej se lepo, Andreja

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com