torek, 2. maj 2017

Voščilnica za ljubitelja/ico kave

Upam, da so za vami prijetni praznični dnevi. Moji so bili bolj kot ne ustvarjalni. V naslednjih dneh pokažem vsaj malo tistega, kar je nastalo zadnje dni. Med drugim sem se po dolgem času spet malo igrala, kar tako. Da preizkusim novo rezalno šablono. Ker imam med svojimi prijatelji in sorodniki kar nekaj takšnih, ki si brez kave ne predstavljajo vsakdana (priznam, tudi jaz sem med njimi), sem imela tole rezalno šablono od Sugar Pea Designs že nekaj časa ogledano. Tokrat sem jo prvič prijela v roke in jo skobinirala s pripomočki Najlepšega para.


Ozadje sem napackala s pomočjo Distress Inkov. Ker Oxide še čakam, sem v roke vzela navadne rjave odtenke, ki jih imam v svoji zbirki (Vintage Photo, Tea Dye in Walnut Stain). Odtise krogov sem naredila kar s pomočjo dveh malih kozarčkov (se je potrebno znajti, če nimaš ustrezne štampiljke), ki sem jih pomočila v Versa Mark blazinico in embosirala z belim prahom na akvarelni papir. Dodatne packe sem naredila tako, da sem papir naključno poškropila z malo veljimi kapljicami vode, ki so se malo razlile. Malo sem jih popivnala in potresla z belim embosirnim prahom in segrela in je prav tako delovalo :)


Za piko na i sem dodala še prava kavna zrna.


Prijavljam jo v majsko galerijo Najlepšega para.

Hvala za obisk in prijeten dan še naprej.
Anja Ž.

7 komentarjev :

  1. Super voščilnica coffee to go, tudi sama obožujem kavo in vse kar je v zvezi z njo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna je, sploh za oboževalce kave. Tudi sama spadam med njih :)

    OdgovoriIzbriši
  3. O čudovita je! Kavna zrnca res super izgledajo,ozadje je pa tudi krasno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ozadje, primerno k skodelici/lončku dišeče kavice.

    OdgovoriIzbriši
  5. prekrasna, takšne pa prav obožujem, zaprisežen kofetkar in čajčkar sem.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ob tem lončku kave, bi vsak rekel "Mati, kave bi!" pa čeprav nisem kofetkarica. Ampak so mi pa ti lončki kave tako super. :) Kako si se krasno znašla z ozadjem in packami. Fantastično! ;)

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com