nedelja, 28. maj 2017

Pozdravljen, ljubki otročiček / Hello Sweet Baby

Spet se vračam z novo otroško objavo. Tele rezalne šablone z otroškimi motivi so res tako ljubke. Sploh tale koala. Motive sem skombinirala z novimi Cottage Cutz rezalnimi šablonami, s katerimi lahko sestaviš različne fraze in tako dopolniš svoje izdelke.

I have a cute baby card for you today. I used a few baby animal dies and combined them with the new expressions dies. It's such a fun to play with them :)


Za barvanje sem uporabila kombinacijo Distress Inkov in Oxidov. In tokrat za spremembo podolgovato osnovo za voščilnico. V zadnjem času večkrat posežem po njih :) Več o postopku pa najdete na Cottage Cutz blogu.

I die cut all the pieces from white card stock and colored them with Distress Inks and Oxides. You can find more on The Cottage Cutz blog



In še notranjost voščilnice ...


Tokrat sem okrasila tudi kuverto. 




Želim vam lepo nedeljo.
Anja Ž.








9 komentarjev :

  1. Ooh, Anja, čudovita je! :) Tako zelo ljubka in nežna. Motiv koalice je zelo všečen in res ravno pravšenj za prihod novega člana. Všeč mi je tudi, da si tokrat uporabila podolgovato voščilnico, nežne modre in zelene odtenke. Vse bolj pa so mi všeč tudi okrašene kuvertice in štorklja prinaša res veselo novico. Res lepo te je bilo zadnjič srečat na delovnem mestu. :) Pridem še pogledat in morda bom imela malo več časa, da še kakšno rečem. :) Prijetno sončno nedeljo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasna je tako ljubka, ravno za prihod novega člana. Lepo nedeljo

    OdgovoriIzbriši
  3. Po podolgovatih voščilnicah skoraj nikoli ne posežem. Morda si bom premislila sedaj, ko sem videla tvojo sladko voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  4. Fantastična je! Všeč mi je, ker si uporabila toliko različnih motivov in jih sestavila v ljubko celoto. Podolgovato? Ni slabo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ponovno čudovita objava - sama bi iz nje izdelala stensko sliko, ki bi jo lahko občudovala še in še :-)
    Prijeten teden ti želim, Majda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oo Majda svetovna ideja za v otroško sobico, da voščilnico izdelaš v sliko, ali pa kar samo voščilnico postaviš v okvir! :)

      Izbriši
  6. Tako simpatična in tako posebna, za občudovat. Všečna je tudi podolgovata postavitev, malokrat jo uporabim:). Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  7. joj kako je pa tole ljubko... prekrasna, nežno, bi jo kar posvojila tole pandico :-)

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com