četrtek, 17. marec 2016

Ko me inspirira #46

Tudi tokrat lovim zadnje ure za prijavo na Tinin in Vladkin izziv. Kar nekaj časa sem razmišljala, kako bi z voščilom ustvarila ozadje. Danes pa sem dobila spodnjo idejo.


Za inspiracijo sta mi bili prikupni miški iz kompleta štampiljk My Favorite Things, ki sta že nekaj časa pobarvani čakali, da ju prilepim na kakšen izdelek :) Ozadje sem ustvarila tako, da sem ga najprej malo premazala z vodo in nato z distress blazinico Chipped Sapphire naštempljala besedilo. Del med obema miškama sem dodatno poudarila š črno blazinico.


Ker se mi je na začetku vse skupaj zdelo bolj prazno, sem ozadje malo poškropila z modro in rdečo in nato v kot dodala še jabolka.






Voščilnico prijavljam na/v:
- Ko me inspirira izziv: Z voščilom ustvarjeno ozadje
- marčevska galerija Najlepšega para (štampiljka sreča) 

Lep večer vam želim,
Anja Ž.

6 komentarjev :

  1. O kako lušni motivi in prav krasno si jih pobarvala in sestavila. Všeč mi je...

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma super si naredila to ozaje, enkratno je izpadlo, cela voščilnica pa itak top, zelo mi je všeč vse: sporočilnost, barve, motivi, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Navdušena sem nad tvojo voščilnico. :-) Zelo domiselno si izdelala ozadje in dodala napise ter prikupni miški. Prva liga. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo mi je všeč tvoje ozadje in ti miški sta tako lušni. Hvala, da si se nama pridružila in dobrodošla v blogovskem svetu :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako ljubka voščilnica in všeč so mi jabolka ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. kakšne super domislice glede ozadja in kako si ga naredila, vau.

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com