petek, 11. marec 2016

Prve velikonočne voščilnice

Nekaj velikonočnih voščilnic mi je že uspelo narediti. V naslednjih dneh, ko uspem končno pospraviti svojo delovno sobo (trenutno je v hudem razsulu, ker sem se včeraj odločila narediti malo spomladanskega čiščenja in reorganizirati pripomočke in zaloge), pa nadaljujem :)

Rezalno šablono košare sem nekaj časa nazaj kupila ravno z namenom, da jo bom uporabila za velikonočne voščilnice. Da bodo vanjo pasali pirhi različnih velikosti, sem kljub višji ceni, raje kupila malo večjo.

Vanjo pa lepo pašejo tudi rože. Tokrat sem jo napolnila z narcisami, pirhe pa pustila zunaj.Poleg belih narcis sem naredila še eno z rumenimi. 


 V naslednjih dneh se lotim pa še kakšne s košaro, polno pirhov. 

Voščilnico prijavljam v marčevsko galerijo Najlepšega para (pirhi in napis) in se že veselim par novosti, ki sem si jih privoščila danes :) Komaj čakam ponedeljek :)

Lep večer,
Anja Ž.
 


18 komentarjev :

 1. o, tole so pa lepe košarice, in takšnih lepih barv. narcise pa kot prave.

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako lušne košarice s cvetjem in pirhi. Všeč mi je postavitev in pa ozadje, ki je embosirano in posmušano. Res dober efekt. Narcise pa kot prave. Pazi, da ne ovenijo :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Čestitke za nov blog! Lušni sta, lepe narcise si naredila.

  OdgovoriIzbriši
 4. Luštne košarice in narcise super lepo pašejo zraven.

  OdgovoriIzbriši
 5. Oooo, Anja ima blog, kako sem se ga razveselila!! Čestitke in čestitke za tvoje prečudovito ustvarjanje:)) Odlične velikonočne voščilnice, LP:))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tanja, hvala. Zdaj samo upam, da bom imela dovolj časa, da bom lahko ustvarjala in potem kolikor toliko redno objavljala.

   Izbriši
 6. Krasne so vse po vrsti. Narcise so kot prave.

  OdgovoriIzbriši
 7. Pozdravljena! Vesela sem, da sem danes slučajno odkrila tvoj novi blog, sem te že spremljala prej na Google+ preko Craft-alnice. Zelo so mi všeč tvoji izdelki, vse pohvale. Čudovito ustvarjaš. Tudi današnji voščilnici sta krasni. Lp

  OdgovoriIzbriši
 8. U, super, da si se odločila pisati blog. :-) Krasno ustvarjaš. Košarici z narcisami sta zelo lepi. Hvala za obisk in komentar na mojem blogu. :-)

  OdgovoriIzbriši
 9. Hvala. Za komentar pa malenkost. Pridem še na obisk :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Pozdravljena Anja.
  Tvoji izdelki so vedno čudoviti. Tudi ta voščilnica s prekrasnimi narcisami, je zelo lepa. Lp

  OdgovoriIzbriši
 11. Ooo, tale je pa res lepa <3.

  OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com