ponedeljek, 7. marec 2016

Cvetoče darilo za rojstni dan

Že nekaj časa nazaj je rojstni dan praznovala moja dobra prijateljica, ta vikend pa sta z njeno sestro pripravili praznovanje. V ta namen sem pripravila dve darili s pripadajočima voščilnicama. Takole sta izgledali na koncu, zapakirani v celofanaste vrečke.


V prvem se je skrival nakit. Za uhane sem uporabila washi trak, za vse ostalo pa rdeče blago z belimi pikami, ki sem ga že pred leti kupila v svetu metraže. Najprej sem ga zalepila na obojestranski selotejp, s sizzixom odrezala na želeno obliko, nato pa premazala z mekolom, da se robovi ne bi cefrali in da malo zaščitim površino. Pri prstanu pa sem v blago oblekla leseno osnovo za medaljon, ki sem jo prav tako premazala z mekolom. Marjetice sem izdelala z MFT šablono za izdelavo sončnic.



Ker prijateljica rada kuha (no, vsaj včasih je :), sem ji zraven podarila še predpasnik. Zašila ga je moja mami, jaz sem ji samo malo asistirala z rezanjem in vezenjem črk. Na koncu sva bili zelo zadovoljni s prvim zašitim predpasnikom :) Da se ujema s celotnim darilom, sem za predpasnik izdelala še broško iz filca. Uporabila sem iste rezalne šablone, kot pri voščilnici.



Za njeno sestro pa sem izdelala tale komplet.


Tu sem uporabila rezalno šablono in štampiljko orhidej Najlepšega para. Štampiljka z napisom je iz Ustvarjalnega dotika.


Škatlice, v katere sem shranila nakit, so v bistvu predelane škatlice za naboje, ki jih uporabljajo športni strelci. Prijateljica mi jih je prinesla že pred časom in so super uporabni za taka majhna darilca. Jaz jih ponavadi oblečem v papir in prelakiram, zato da so uporabna tudi z shranjevanje kakšnih malenkosti v torbici ipd.

Takole sem jih preobleka že pred časom. Tem sem ob strani dodala še satenast trak.


Voščilnico z orhidejo prijavljam v marčevsko galerijo Najlepšega para.

Lep pozdrav,
Anja Ž.

8 komentarjev :

  1. Joj, kako lepo si se potrudila z nakitom in pripadajočo voščilnico. Krasno je vse skupaj.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super darilca in krasne kompletke si ustvarila :-)) Orhideje si čudovito pobarvala, marjetke pa lepo sestavila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasna objava! Vse mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  4. Punce, hvala za vaše komentarje :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Strašno fejst mi je tvoj blog. :)Takšne čudovite nežne pastelne barve.
    Darilca so imenitna in zelo lepa skupaj s pripadajočima voščilnicama. Ideja s škatlico z naboji sem tudi že občudovala in je fantastična! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako krasna darila. Tisti komplet s pikicami mi je še posebno ljub. Kako lepo si vse skupaj okrasila, čudovito.

    OdgovoriIzbriši
  7. Jeee, kako si se lepo potrudila, zelooo lepo vse skupaj:)))

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com