nedelja, 2. april 2017

Spomladanska s simpatičnimi živalicami / Spring Scene with Cute Animals

Danes se s svojo voščilnico prvič predstavljam na Cottage Cutz blogu. S pomočjo več različnih šablon sem naredila spomladansko sceno, v katero sem vključila simpatične živalice.

For my first post on the Cottage Cutzz blog I decided to combine a few different dies and made a spring scene with some cute animals. 




Več o samem postopku in uporabljenih materialih najdete tukaj

You can see how I made the card by clicking here


Res mi je žal, da se vam včeraj nisem mogla pridružit na srečanju Craft-alnice. Kljub moji službi mi vseeno manjka tako ustvarjalno druženje. Upam, da bo kmalu spet naslednja priložnost. 

Želim vam krasno nedeljo in hvala, ker ste se oglasile na obisku. 

Anja Ž. 






7 komentarjev :

  1. Jupi, kako sem vesela in tako zelo se veselim vseh tvojih objav z SC šablonami. Tako čudovito pravljično pomladansko sceno si ustvarila. In všeč mi je to odpiranje.

    OdgovoriIzbriši
  2. super si zaštartala in tako ljubko sceno si pričarala! pa res fajno odpiranje!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito si združila različne izreze in ustvarila krasno spomladansko voščilnico. Zelo mi je všeč tudi trak s polžkom. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Čisto pomladno je pri tebi, tako da so tudi živalice prišle na obisk. Čudovito si ustvarjala in čestitke za prvo objavo pri CC. Super ti je uspelo in le pogumno naprej! :) Se ŽE veselim, kaj vse nam boš še pokazala. In držim pesti, da se kmalu uspemo spet srečati.

    OdgovoriIzbriši
  5. Anja, dobro, da sem prišla na obisk še sem - že na instagramu sem občudovala voščilnico, zdaj pa jo lahko občudujem v celoti. Čudovita je, tebi pa želim čudovit teden, Majda

    OdgovoriIzbriši
  6. Pa si prebila led pri CC! Zelo je luštna s simpatičnimi živalicami in všeč mi je, da si jo povezala s trakom. Upam, da se pa na naslednjem srečanju srečava :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ježeš kako cortik si pa to sestavila.....

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com