torek, 7. marec 2017

Odpira se svet

Z letošnjo pomladjo se tudi meni odpira svet. Dobila sem službo in hkrati postala članica ustvarjalnega tima pri Cottage Cutz :) Dve veliki želji sem odkljukala, za kar sem res vesela. Kar nekaj razlogov torej, da optimistično gledam v prihodnje mesece. Pa še včeraj je moj blog praznoval prvo svečko :)

Ker se trenutno še malo lovim pri usklajevanju službe in časa za ustvarjanje in objavljanje, hkrati pa sem si zadala, da se do velike noči odpovem sladkarijam, bo bonbonček za prvo svečko še malo počakal. Ampak obljubim, da se bo res splačalo počakati. Se mi zdi, da ni nikoli prepozno za proslavljanje dobrih novic :)

In ker se z naslovom današnje objave nekoliko ujema tudi tema Tininega in Vladkinega izziva, vam pokažem še en album, ki je nastal za zabavo ob prihodu dojenčice. Na platnici je odprtina s copatki. Album je bil sicer kupljen in je bil v originalu moder. V celoti sem ga preoblekla v sivo in dodala nekaj roza dodatkov, da se ve, da je na poti punčka :)


Izrezala sem še nekaj izrezkov s pomočjo Cottage Cutz šablon, ki so se nalepili ob fotografije v albumu. 

Prijavljam ga v/na:


Hvala, ker že eno leto spremljate moj blog. Spomnim se, da sem ga lansko leto začela pisati takoj naslednji dan po srečanju ustvarjalk Craft-alnice. Zato mi je letos toliko bolj žal, ker se po vsej verjetnosti srečanja aprila ne bom mogla udeležiti. Ravno takrat me namreč čaka delovna sobota :( Ampak, ker sem vesela, da končno spet delam, se ne bom preveč pritoževala :)

Želim vam lep večer in čudovit 8. marec.

Anja Ž. 


23 komentarjev :

 1. Res čudoviti novici. Sem zelo vesela zate. Izdelala pa si tudi prekrasen album.
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 2. Pomlad ti je prinesla res veliko lepega in naj ti še naprej odpira svet. :) Oooho, iskrene čestitke za članstvo v ustvarjalnem timu! Več kot zasluženo! Čestitke za službo, naj bodo novi koraki pogumni in z nasmeškom na obrazu. Srečno! Kako hitro se obrne leto, ampak je bilo lepo kajne? Vse najboljše za 1. svečko tebi in tvojemu blogu, da nam bo še naprej prinašal v ta naš lepi ustvarjalni svet prekrasne ideje od do ž in mnogo navdiha. :) Prijeten večer in lep jutrišnji dan ti želim.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Toliko sem ti imela povedati, da sem album pa pozabila pohvalit, kako zelo je lep. :) Sivo rožnata kombinacija za deklice je meni najlepša ;)

   Izbriši
 3. Čestitke za službo in za Cottage Cutz! :-) Čudovito si preoblekla album. Zelo mi je všeč.

  OdgovoriIzbriši
 4. Čestitke tudi z moje strani! Album je krasen,copatki so tako luštni...

  OdgovoriIzbriši
 5. Super, vesela sem zate, ker si dobila službo in članstvo v SC timu. Se že veselim tvojih izdelkov za njihov blog.
  Album je krasen, nežen in čisto primeren za pomemben dogodek.

  OdgovoriIzbriši
 6. Hura, Anja!!! Za službo in `rojstni dan`! Že eno leto nas navdihuješ in tudi tale album je krasen-super barve si izbrala.

  OdgovoriIzbriši
 7. kako je lepo slišat dobre novice. Čestitke iz srca.
  Album je zelo lep, pašejo mu te barve :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Res en velik hura za službo, predvsem za službo potem pa za ustvarjalko pri CC timu....sta že dve "naši". To ni kar tako, vem pa da boš izzive opravile z levo roko. Pa še eno leto praznuješ....pri tebi pa ima hudič res mlade, ampak tak lušen in pozitiven hudiček. Srečno pri vseh stvareh, pa še en bravo za tale album, ki je res krasen.

  OdgovoriIzbriši
 9. čestitke anja!!! sem že včeraj videla veliko novico na CC blogu in sem bila zelo vesela zate! :)
  Čestitke tudi za službo in eno leto bloga!
  Čudovit album! :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Anja, čestitam za vse te čudovite novice. Uživaj v vseh. Grem kar po vrsti :).
  Najprej služba. Želim ti, dobro počutje, veliko veselja in prijazne sodelavce.
  Še posebej sem vesela, da bova odslej skupaj v UT. Dobrodošla, se že veselim tvojih objav.
  In seveda vse najboljše :) za prvo svečko, ki si jo upihnila na blogu.
  Album je krasen in barvni izbor zelo všečen. Lp


  OdgovoriIzbriši
 11. Trikrat hura! Za službo, Cottage cutz in rojstni dan bloga.
  Album si pa lepo oblekla v nežne barve. Sivo roza kombinacija je top.

  OdgovoriIzbriši
 12. Anja, iskrene čestitke za oboje in predvsem sem vesela, da nas boš razveseljevala z izdelki narejenimi s pomočjo SC šablon. :) Tale album je čudovit in hvala, da ustavrjaš z nama.

  OdgovoriIzbriši
 13. Anja, čestitke za službo in za ustvarjalni team. Krasno sodelavko so dobili tako eni kot drugi. Res škoda, da te ne bo na srečanje, bomo mislile nate ;)
  Krasen album, minimalistično okrašen, pa tako cart.

  OdgovoriIzbriši
 14. Ooo, cestitke za same lepe dogodke, ki si jih navedla!!! Ta pomlad pa res prinasa same lepe reci! Album je krasen, izrezki pa so tako ljubek dodatek k fotografijam. Pa zelo vsec mi je sivo-roza kombinacija barv!

  OdgovoriIzbriši
 15. Hura za vse pozitivne novice in seveda srečno na vseh področjih. Izzivu nič sladkega do vel. noči se ti tudi jaz pridružujem :-) No kakšen greh vmes naredim :-) Albumček je čudovit!

  OdgovoriIzbriši
 16. Anja, najprej čestitke za službo. To je danes ena velika stvar in želim, da ti je tam prijetno in jo z veseljem opravljaš.
  Seveda čestitke tudi za DT pri CC, zaslužiš si in to je poleg službe pika na i, nekaj za dušo.
  Čestitke tudi za 1. svečko bloga, spomnim se tvojega začetka in rada te obiščem.
  Za album si izbrala lepe barve in kot vedno tvoji izdelki, je tudi ta skrbno izdelan.

  OdgovoriIzbriši
 17. Same super novice! Čestitke za službo Anja in pa seveda za pridružitev ustvarjalnemu timu pri CC! Bravo! Za enoletnico bloga pa tudi čestitam, prav hitro gre leto naokrog. Album je zelo lep, všeč mi je ta barvna kombinacija!

  OdgovoriIzbriši
 18. bravo, bravo, čestitke, razturaš!
  in seveda zelo lep album!

  OdgovoriIzbriši
 19. Anja - iskrene čestitke za službo, čestitke za članico in seveda za prvo svečko!!! Želim ti uspešno krmiljenje med vsemi obveznostmi in čim več časa za ustvarjanje, v rezultatih ustvarjanja bomo lahko uživale tudi me :-) Album pa je nadvse čudovit, tale barvna kombinacija mi je zelo všeč!
  Prijetno praznovanje ti želim - eno prav veliko si si zaslužila zaradi vsega doseženega ;-) Majda

  OdgovoriIzbriši
 20. Bravo, čestitam. Najprej za službo, potem pa še za DT.
  Lp Lili

  OdgovoriIzbriši
 21. ooo Anja, bravo in čestitke :-)) Že vem, da bodo tvoji izdelki čudoviti in edinstveni! Veliko veselja s CC šablonami.

  OdgovoriIzbriši
 22. Anja čestitam za dve takoooo čudoviti novici....pri CC pa boš razturala

  OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com