sreda, 30. november 2016

Adventni venček

Zadnji dnevi so pri meni spet ustvarjalni. Od sobote in od našega prijetnega druženja sem odnesla toliko pozitivne energije (in nekaj novih pripomočkov :), da nove ideje kar šibajo in svoje ure spet z veseljem preživljam ob ustvarjanju. Res je bila fajn sobota in prav vesela sem, da sem se srečanja lahko udeležila in spoznala še nekaj novih obrazov. Hvala vsem za vso pozitivno energijo ter krasna darilca in seveda hvala Andreji in Maji za organizacijo.

Vam pa danes najprej pokažem izdelek, ki je nastal že pred našim druženjem. Navdih zanj sem dobila v Craft-alnici, kjer tokrat želijo lesen izdelek z novo podobo. Takoj sem se spomnila na spodnji lesen podstavek, ki je bil pred preobleko v precej slabem stanju.


Že vnaprej sem vedela, da bo podstavek namenjen letošnjemu adventnemu venčku, zato sem temu tudi prilagodila barve


Najprej sem ga obrusila in pobarvala z belo akrilno barvo. Ko je bila barva suha, sem površine ponovno rahlo pobrusila in nato povrhu narahlo pomazala s srebrno pasto. Nazadnje sem podstavek še polakirala in preden se je lak posušil, malo potresla z bleščicami.


Takole preoblečen lesen podstavek prijavljam na izziv Craft-alnice, kjer je tema Nova podoba.  In že iščem ideje za preobleko še kakšnega "odsluženega" lesenega kosa :)

Tole pa je še venček, ki je letos nastal za vhodna vrata.


Za konec pa še ena voščilnica, ki je nastala včeraj. Letos sem bila precej slaba z domačimi nalogami, tole je šele moja druga. Upam, da mi bo šlo drugo leto bolje. Navdih zanjo je tale voščilnica, s katero je Tina odprla letošnjo malo šolo.


Snežinke so narejen s pomočjo bleščeče akrilne barve, tako da imajo v živo tak lep lesk in tudi pikice so zaradi gostejše barve bolj otipljive. Voščilnico prijavljam v malo šolo in v novembrsko galerijo ter na izziv Simon Says Stamp Wednesday Challenge: Anything goes.

V naslednji objavi pa vam pokažem škatlico, ki je nastala po barvnem navdihu letošnjega venčka in izziva v Ustvarjalnem dotiku.

Hvala, ker ste se ustavile v mojem kotičku.

Lep pozdrav,
Anja Ž.

14 komentarjev :

  1. hello! sweet projects, luv the village card, so pretty! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

    blog-paperie blooms
    ig-2klines

    sparkle & shine, kindness *~*

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo si predelala podstavek in zdaj imaš krasen venček, ki se mu pridružuje še ta na vratih. In tudi voščilnica mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super si se znašla z lesenim podstavkom in naredila prav prikupen adventni venček. Tudi venček na vratih je zelo lep, voščilnica v pistacija barvi pa je sploh nekaj posebnega. Hvala, ker sodeluješ v Craftalnici.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako super ideja za predelavo podstavka! Krasne barve si izbrala in ga lično okrasila. Je res dobil popolnoma nov videz. Vidim, da moram tudi jaz malo po hiši pogledat :) Enkraten je!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ojoj Anja a veš, da je prav tak lesen podstavek imela moja stara mama, notri je bil pa še pepelnik zlate barve, verjetno iz medenine. Krasno si ga polepšala in naredila prav posebno praznično dekoracijo. Super ideja in izvedba, pa še spomine si mi obudila. Tudi venček na vratih in praznične hiške so čudovite.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  6. super si tole predelala in hvala za opis barvanja, učinek je prekrasen. se mi zdi, da smo tudi mi imeli nekaj takšnega doma, moram malo po hiši pogledat, kaj vse se takole najde, da lahko dobi novo super podobo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kakšna krasna predelava....voščilnica je pa tudi krasna.

    OdgovoriIzbriši
  8. Krasna novo življenje odsluženega lesenega podstavka. :-) Lep venček krasi vaša vhodna vrata. Domača naloga pa je narejena za petko. :-))

    OdgovoriIzbriši
  9. Super si se lotila projekta preobrazbe in me spomnila, da je tudi pri nas doma nekje tak podstavek :-)) Lep adventi venček je nastal. Tudi voščilnica je čudovita.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Krasna in domiselna reciklaža. Voščilnica pa fantastična.

    OdgovoriIzbriši
  11. Z veseljem sem se ustavila v tvojem kotičku in našla toliko lušnih stvari - preobrazba lesa ti je odlično uspela, voščilnica pa... čudovita je, tako naravna, nežna, tako v meni ljubih barvah. Pravijo, da se počasi daleč pride... tudi z zamudo narejene domače naloge so veliko vredne, sploh, če so narejene iz srca, kot je tale tvoja (takole tolažim tudi sebe, ker sva na istem :-))) Prijazen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši
  12. Krasna preobrazba lesa je tole Anja, zelo lepo ti je uspelo vse skupaj, hvala, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  13. Krasne izdelke si nam pripravila.

    OdgovoriIzbriši
  14. Krasno si predelala star lesen podstavek v krasen adventni venček. Všeč mi je izbor barv - zimsko pravljičen. Vrata vašega doma krasi izjemno lep venček, ki bo toplo vabil goste. Voščilnica je izjemna! Prekrasne barve in rjavi detajli imajo prav pozlačen videz. Čudovito!

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com