sobota, 27. avgust 2016

Škatlica 2 v 1

Na moji ustvarjalni mizi trenutno diši predvsem po porokah. V delu imam par poročnih škatlic, ki bodo svoje prejemnike razveselile septembra. Spodnja je sicer nastala že junija, bila pa je namenjena mladoporočencema in njuni hčerki, ki je na dan poroke prejela zakrament svetega krsta. Poročna vabila so bila v viola barvi in z metulji, zato sem jih uporabila tudi pri škatlici.



Pri poročnih škatlicah ne morem več brez izrezkov iz lepenke. Se mi zdi, da lepo dopolnijo končni izdelek. Tokrat sem iz srca izrezala ženina in nevesto in ju uporabila v notranjosti. 





 

Prostor za denarno darilo se skriva pod rožami. Tudi tokrat so večje rože narejene s pomočjo MD šablone. Za manjše rožice in zelenje pa sem uporabila šablone Najlepšega para. Zato škatlico lepim tudi v avgustovsko galerijo

Hvala za obisk in krasen sončen vikend še naprej.

Anja Ž.

6 komentarjev :

  1. o, spet prekrasno, barve in vse stranice tako lepo narejene, super kombinacije za 2 v 1.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovite barve, vsi elementi skrbno izbrani in na pravem mestu. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Anja, čudovito škatlico si spet ustvarila in vključila vse potrebne elemente. Zelo mi je všeč tudi šopek rož na sredini in vsi skrbno izbrani detajli. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Spet ena čudovitka in vijolični teloh je prav fensi:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovito si ustvarjala. Obožujem tvoje škatlice. Vedno tako lepo vse okrasiš in barvno uskladiš, da je veselje pogledati. :-)

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com