četrtek, 14. april 2016

Dobrodošla dvojčka

Naša širša družina se je ta teden povečala še za dva člana. Rodila sta se Jurij in Julija. In seveda se spodobi, da se povečani družini pošlje primerna voščilnica :)

Ker sta se dvojčka rodila malo prej, kot je bilo načrtovano, jo je bilo potrebno narediti bolj na hitro. Preizkusila sem kar šablono medvedka CottageCutz, ki sem jo nabavila dan pred tem. Ne vem, kako to, da je nisem kupila že prej. Sem čisto navdušena nad njo, ker lahko medvedka postaviš v različne poze in mu daš v roke 100 in eno stvar.


Za prvi poskus sem medvedka izrezala iz eko kartona, zato sta na koncu prišla malo temnejša (barvala sem z Vintage photo distress blazinico).

Notranjost sem dopolnila z verzi Toneta Pavčka in nato naknadno dopisala želje.


Ker sem za izdelavo voščilnice uporabila izključno rezalne šablone CottageCutz, jo prijavljam na njihov nov mesečni izziv (tema: Karkoli). / I'm submitting this card to CottageCutz Challenge #1: Anything goes.

Lep dan vsem še naprej,
Anja Ž. 

12 komentarjev :

  1. so cute-thanks for taking part in our first challenge at the Scrapping Cottage Blog

    OdgovoriIzbriši
  2. Medvedka sta čudovito pobarvana. Temna...niti ne, meni sta kot prava. Prav prijazna sta čeprav jih ne bi rada srečala ob polnoči sredi gozda, razen če bi zraven recitirala pesmico T.Pavčka. Meni je vse skupaj všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta medved je res zakon in kot praviš, lahko ga uporabiš za različne priložnosti. Tudi jaz ga obožujem. Lepo si naredila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res je simpatičen ta medvedek, še bolj pa 2 skupaj.
    Krasna dobrodošlica.

    OdgovoriIzbriši
  5. kako cartkano in res je fajn, kako lahko medota kombiniraš.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ljubko in nagajivo stiskata vsak svojo dudo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Ljubko in nagajivo stiskata vsak svojo dudo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kakšna lepa in kar dvojna obogatitev vaše družine :) Medvedka si super kombinirala z dudicama. Zelo ljubka voščilnica je tole.

    OdgovoriIzbriši
  9. Ta medvedka dvojčka si odlično opremila za dvojčka in super cort sta. Čestitke tebi in pa seveda mladi povečani družinici. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelo lepa voščilnica in ta medvedka sta hudo simpatična in meni se ne zdita nič pretemna.

    OdgovoriIzbriši
  11. Love your card!!! The bears are adorable and I love how you added the pacifiers. Thanks for joining our anything goes challenge at the Scrapping Cottage blog & good luck.

    OdgovoriIzbriši
  12. Čudovito si uporabila šablono medvedka. Čestitka je zelo luštna.
    Hvala, ker sodeluješ na izzivu in veliko sreče pri žrebu. Lp

    OdgovoriIzbriši

 

Template by BloggerCandy.com